Muziekvereniging Excelsior

• 25 februari - Algemene ledenvergadering (geen repetities, geen dwarsflluitles)
  • ... maart - Voorspeelavond leerlingen
  • 6 april - Voorjaarsconcert i.s.m. gemengd regionaal koor Da Capo Gorinchem
  • 27 april - Koningsdag
  • 4 mei - Dodenherdenking
  • 20 t/m 25 mei - Anjeractie
  • 27 mei - Eindpresentatie/diploma-uitreiking cursus Muziek maken is leuk!
  • 11 t/m 15 juni – Oranjecollecte
  • juni/juli -  Zomerconcerten in de open lucht
  • ... juli - Concert Geerestein
  • 15 juli t/m 1 september - Zomervakantie
  • ... september - Krimpenerwaard in beweging
  • 21 t/m 27 oktober - Herfstvakantie
  • ... november - Najaarsconcert
  • 14 december - Kerstconcert met Rejoice (Ontmoetingskerk, Krimpen a/d Lek)
  • 16 december - Kerstconcert
  • 23 december t/m 6 januari - Kerstvakantie
  • ...

(onder voorbehoud van wijzigingen)

Op maandagavond 17 december 2018 organiseerden wij in samenwerking met de Gereformeerde Kerk een kerstconcert in de Rozenlaankerk te Ouderkerk a/d IJssel. Er werd opgetreden door ons harmonieorkest en ons leerlingenorkest. Op het programma stond bekende en mindere bekende kerstmuziek en natuurlijk was er ook ruimte voor samenzang. Het was een sfeervol kerstconcert dat zeker voor herhaling vatbaar is!

We kijken met heel veel plezier terug op ons jubileumconcert op zaterdag 13 oktober 2018 in de sporthal van De Drie Maenen! Onze hartelijke dank gaat uit naar de vele zustermuziekverenigingen die meewerkten aan dit unieke jubileumconcert en naar de leden van onze Club van 125!

Op zaterdagmiddag 6 oktober 2018 organiseerden we van 15 tot 18 uur een reünie in Grote zaal van De Drie Maenen.

Die middag was er ook een tentoonstelling voor alle geïnteresseerden waarbij oude groepsfoto's, uniformen, medailles etc etc te zien waren. Ook werd het jubileumboek die middag gepresenteerd.

Het was een erg gezellige en leuke reünie waarbij veel oud-leden aanwezig waren!

Op 2 juni 2018, ongeveer 125 dagen voor de oprichtingsdatum 12 oktober, organiseerden wij een uitvoering met leden en oud-leden waarbij alle onderdelen van onze vereniging optraden. En dat was niet alles, want er werden verzoeknummers gespeeld en leden voerden toneelstukjes op!