Muziekvereniging Excelsior

 

Op 2 juni 2018, ongeveer 125 dagen voor de oprichtingsdatum 12 oktober, organiseren wij een uitvoering met leden en oud-leden waarbij alle onderdelen van onze vereniging optreden. En dat is niet alles, want er worden verzoeknummers gespeeld en de leden gaan toneel spelen!

Er zijn diverse verzoeknummers aangevraagd dus het wordt een erg afwisselend concert. Ook wordt er door de leden geoefend voor de toneelstukjes die, net als in de begintijd van de vereniging, tussen de muziekstukken door opgevoerd worden.

Aan het concert wordt ook meegewerkt door ons leerlingenorkest en de kinderen van de cursus 'Muziek maken is leuk!'. Verder zijn de oud-cursisten uitgenodigd voor een heuse blokfluitreünie. Hopelijk zijn er veel deelnemers en kunnen we gelijk ook een leuke foto maken voor in ons jubileumboek!

Het concert vindt plaats in de Grote zaal van De Drie Maenen, begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en de toegang is gratis. In de pauze wordt een verloting gehouden. Op 15 december 1932 kon geraden worden hoeveel erwten er in een pot zaten. Misschien doen we dat nu ook weer ...